Príchute

Horká čokoláda

Ganache zo 70 % čokolády s dávkou 100 % venezuelskej čokolády 

 

Slaný karamel

Maslový krém s karamelom a Fleur de Sel z oblasti Camargue. 

 

Vanilka

35 % biela čokoláda a 6 vanilkových luskov (dva z Mexika, dva z Madagaskaru a dva z Tahiti).

 

Káva

Kávova ganache zo svetlo praženej kávy z najlepších európskych pražiarní. 

 

Lieskový oriešok

Karamelizované lieskové oriešky z oblasti Piemonte v praline náplni.

 

Mäta

Biela 35 % čokoláda, čerstvá mäta a kvapka Creme de Menthe. Ako prekvapenie v náplni jemne mleté bio španielske mandle Valencia.

 

Pistácia

 Spojenie 35 % bielej čokolády a plnej korenistej chuti španielskych bio pistácií.